Andorra com a les llars de la Promotora Luxe Residencial és qualitat de vida assegurada i ho avalen les estadístiques

Andorra com a les llars de la Promotora Luxe Residencial és qualitat de vida assegurada i ho avalen les estadístiques. La mitjana d'edat se situa en els 84,5 anys i és un dels 5 països més segurs del món bones inversions a Andorra

Andorra com a llar és qualitat de vida assegurada i ho avalen les estadístiques. La mitjana d’edat se situa en els 84,5 anys i és un dels 5 països més segurs del món. 🌏

Si vols saber més, hem creat un espai d’Andorra a la nostra web https://luxeresidencial.com/ca/menu-28/andorra.html

🌐 www.luxeresidencial.com
☎️ 845 808
📲 661 000

#luxeresidencial #andorrahouse #maisonandorre #casesandorra #luxuryandorra #chalets #lamassana

https://www.actua.ad/invertir/avantatges/viure-andorra/

Viure a Andorra motius principals per viure al Principat
Andorra té 468 km² i 77.546 habitants, i es troba entre Espanya i França.
Es considera un dels països més segurs amb una de les taxes de criminalitat més baixes del planeta.
Tot i ser un dels països sobirans més antics, amb més de set-cents anys d’història ininterrompuda, mai no ha tingut un exèrcit ni una guerra al seu territori.
És un país històricament neutral i acollidor on conviuen pacíficament ciutadans de més de 100 nacionalitats i religions diferents.
La llengua oficial és el català, però també s’hi parla castellà, francès, anglès i portuguès. La moneda legal és l’euro.
Andorra es caracteritza per ser el cinquè país del món amb l’esperança de vida més alta i per la seva gran qualitat de vida. Està reconegut en els primers llocs de les llistes de països més saludables i amb els millors sistemes sanitaris del món.
A això, hi contribueix la qualitat òptima de l’aire el 91 % dels dies, les 2.000 hores anuals de sol i el fet que més del 90 % del territori són muntanyes, boscos, rius i llacs que es poden explorar, gràcies a més de 60 camins de muntanya.
Ple d’art romànic, el 10 % del territori està reconegut per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat, i treballem per convertir-nos en el primer país considerat Reserva de la Biosfera Mundial.